Webinar

Har du styr på dine højrisikokunder?

28. august 2024 09:00 Europe/Stockholm

 

Har du styr på dine skærpede kundekendskabsprocedurer, herunder kunder der er bosiddende, eller har transaktioner til eller fra EU højrisikotredjelande? 

Og hvordan sikrer man rød tråd mellem KYC, ODD, EDD og transaktionsmonitorering?  

 

Forventningerne til de finansielle virksomheder er konstant stigende fra de stadigt voksende lovgivningsmæssige rammer fra tilsynsmyndighederne og i virksomhederne selv. At identificere og håndtere hvidvaskrisici i sin løbende styring og ledelse af en finansiel virksomhed er essentielt, hvilket er med til at danne afsæt i en compliant governancestruktur, virksomhedskultur, regulatorisk rammeværk og grad af implementering. 

 

På webinaret tager vi bl.a. jer igennem en operationel håndtering af:

  • Skærpede kundekendskabsprocedurer og hvordan dette kan håndteres i praksis (HVL §17 stk. 1 og 3) 
  • Kravene og praktisk håndtering af kunder der gennemfører transaktioner med EU højrisikotredjelande og hvad du skal være særligt opmærksom på 
  • Håndtering af nutidens udfordringer indenfor KYC, ODD, EDD og transaktionsmonitorering 

 

Du kan forvente at få følgende ud af webinaret:

  • Indsigt i de tilsynsmæssige reaktioner der har været indenfor håndtering af højrisikokunder og skærpede kundekendskabsprocedurer 
  • Konkrete værktøjer der kan forbedre og effektivisere din måde at gennemfører skærpede kundekendskabsprocedurer på og som sikrer, at du kommer hele vejen rundt 
  • En dybere forståelse af HVL §17 - Herunder særlig fokus på kunder med transaktioner til/fra EU højrisikotredjelande - Er du fx klar over at kunder disse kunder kræver godkendes af den hvidvaskansvarlige? 
  • Hvordan man kan sikre en rød tråd fra risikovurdering til ODD/EDD til transaktionsmonitorering 

 

Advisense leverer komplette løsninger indenfor hvidvaskområdet, der er skræddersyet til dig, og som understøtter din daglige drift og udvikling indenfor alle væsentlige opgaver og regulativer i Hvidvaskloven.  

Advisense er førende eksperter på markedet, og rådgiver alle typer af finansielle virksomheder med vores mere end 450 specialister i Norden. Advisense leverer bl.a. løsninger indenfor: 

  • Rådgivning af finansiel regulering og projektstyring 
  • Interim løsning med besættelse af midlertidige stillinger 
  • Outsourcingsløsninger 

Udover hvidvaskområdet, kan Advisense også understøtte din forretning indenfor risikostyring, legal, compliance, ESG, IT-sikkerhed, GDPR og andre kerneområder i styring og ledelse af en finansiel virksomhed. 

 

Rikke Ydegaard

Førende hvidvaskekspert, Manager, Advisense

Louise Christensen

Førende hvidvaskekspert, Manager, Advisense

Husam Dakwar

Førende hvidvaskekspert, Senior Manager, Advisense

Tilføj til kalender